Friday, May 9, 2014

Freedom!

Pääsin eilen toisella yrittämällä autokoulun teorian läpi ja olo tuntuu yhtäkkiä niin kevyeltä! Koko alkuviikko meni lukiessa kun maanantaina en pettymyksekseni päässy koetta läpi. Tuntuu, etten olis koko keväänä muuta tehnykään ku päntänny liikennesääntöjä. Joita on ihan pirusti, myös täällä Puolassa vaikkei aina uskoiskaan :D (Ugandassa lienee ihan omat sääntönsä, tai säännöttömyytensä.)

Oon aika varma, että olisin päässy helpommalla jos olisin ajanu kortin Suomessa. Sen verran oli ihmettelemistä ensinnäkin englanninkielisissä termeissä ja toiseks google translatorilla käännetyssä teoriamateriaalissa (kirja oli kyllä periaatteessa englanniks...). Mutta ah tätä tunnetta, tätä voittajafiilistä ei kukaan voi multa viedä. :D vihdoinkin saan lukea taas mitä haluan!

Taas vaihteeksi kirjottelen blogia tien päältä. Tällä kertaa suuntana Varsova. Pakkohan sinnekin on päästä, kun kerran Puolassa vielä ollaan. (Muutenhan se olis vähän niinku asuis Joensuussa, muttei olis koskaan käyny Stadissa, aika kamalaa.) Eli mun siirtymistä lähemmäs kolmeakymppiä juhlitaan Varsovan yössä (todennäköisesti hotellissa vällyjen alla). Tiesittekös muuten, että Saksassa synttäreitä vietetään päivää ennen, jotta voidaan juhlistaa syntymäpäivään siirtymistä. Ja Puolassa varsinkaan naiset ei välitä muistaa synttäreitänsä ollenkaan vaan sen sijaan nimipäivä on big deal.

***

I passed the driving school theory exam and ah this feeling of freedom now! Finally I can read what ever I want, enough with the U-turns and residential zones and first aid. If I will ever get the licence, I think it must be (one of) the coolest thing I've accomplished, so freaking hard has this spring been. :P

And with this celebration mood is good to start my birthday weekend which will take place in Warsaw.  Exciting, huh?

No comments:

Post a Comment