Saturday, April 26, 2014

Aika juoksee.

Hohhoh, nyt menee aika niin nopeesti että putoan kohta kyydistä! Just äsken oli maaliskuu ja odottelin malttamattomana, että huhtikuu tulis jo ja kaikki kivat jutut sen mukana. No huhtikuu tuli ja melkein menikin jo, Berliinissä ja Suomessa on käyty, ajotunnit viimeistä vaille suoritettu (ei ikinä enää,  jooko?). Tää työviikko (huima kolmen päivän mittainen) meni niin nopeesti etten ehtiny paljon miettiä mitä tuli tehtyä vai tuliko tehtyä mitään.

Vaikka ihana ja kauan odotettu Suomi-loma on jo takana, on paljon muita jännittäviä juttuja tulossa. Kuten just nyt: polttariviikonloppu! :) Eli nokka kohti Berliiniä taas (eihän siellä voi liian usein käydäkään ;)), ja parin päivän mittaset treffit mun ihanan kaasoni kanssa voi alkaa!

***

Time flies so fast that soon I will be left behind. :P it was just March and now it is almost May! Even the long waited Finland holiday is now gone (but next already in few months!), there's so many more things to look forward to. For example this weekend's bachelorette party! :) So Berlin: I'm coming again!

No comments:

Post a Comment