Monday, June 15, 2015

Paratiisissa.

Niin paljon kuin olenkin aina välillä kironnut täällä, kaukana perheestä ja ystävistä, asumista, en voi olla myöntämättä että on tässä toki hyvätkin puolensa. Viikonloppuna pääsimme jälleen kerran todistamaan tämän maan huikeaa kauneutta Wild Waters Lodgessa Jinjassa.


Mainitsinkin paikan jo taannoin, kun kävimme siellä lounaalla. Ihastuimme jo silloin paikkaan, joten pakko sinne oli päästä majoittumaan. Wolfi päättikin sitten lahjoittaa mulle synttärilahjaksi yön kyseisessä paikassa ja mikäpä olisikaan ollut parempi ajankohta romanttiselle viikonlopulle kuin meidän ensimmäinen hääpäivämme. :)

Kuten olen jo aiemmin maininnut, hotellihinnat ovat täällä ihan pilvissä, eikä rahalleen todellakaan aina saa vastinetta. Perus keskitason huone saattaa maksaa hyvinkin yli 200 dollaria. Joten arvata saattaa, ettei tässä lodgessa yöpyminen irronnut erityisen huokeaan hintaan. Onneksi Ugandassa asuville ulkomaalaisille sentään myönnetään tuntuva alennus. Mutta tosiaan, yksi niistä täällä asumisen ehdottomista hyvistä puolista (sen lisäksi että tälläisiä paikkoja ylipäänsä on kohtuullisen ajomatkan päässä) on se, että aina silloin tällöin meillä on varaa hemmotella itseämme huomattavasti ylellisemmin kuin Euroopassa asuessa.
Ja vaikka paikka onkin tyyris, on se mielestäni ehdottomasti sijoituksen arvoinen. Luulin, että tälläisiin paikkoihin pääsevät vain superrikkaat julkkikset, eikä tämmöisellä maijameikäläisellä ole mitään mahdollisuuksia. :D

Hotelli sijaitsee omalla saarellaan, jonne täytyy mennä soutuveneellä. Veneretki on lyhyt, mutta sitäkin jännempi, kun ylitettävänä on kuohuva, krokotiilejä ja bilharziaa kuhiseva Niili. Paattia soutavat miehet kuulemma osaavat reitin jopa pimeässä, jos se nyt hieman lohduttaa. Mutta eikai paratiisiin liian helpolla voi päästä?


Hotelli"huoneet" ovat itsenäisiä mökkejä, joissa tuntee olevansa saarella lähes yksinään. Huoneet ovat kuin suoraan luksus-matkailulehden sivuilta, jotain aivan uskomatonta. Ruokakin on täällä erityisen maittavaa. Yöpymisen hintaan kuului lounas, viiden ruokalajin illallinen ja tietysti aamiainen.

On oikeastaan mahdotonta löytää sanoja tätä paikkaa kuvaamaan eivätkä kuvatkaan tee paikalle oikeutta, joten teidän täytynee tulla se itse kokemaan! ;)


We spent our wedding anniversary weekend in the most amazing lodge, that one could ever imagine. Wild Waters is like straight from the pages of Traveller-magazine and I never ever would have thought that I, just as an ordinary Finnish girl would have a chance to spend a night in a place like this.


I can't really find words good enough to describe the place, and the pictures won't do justice either, so I guess you just better check it yourself. I guarantee that you get a very unique experience, worth of every hard earned penny of yours. :)
5 comments:

 1. Aivan mahtavan näköistä ja kuuloista! Pääsisipä joskus itse kokemaan - tosin soutuvene retki krokotejä vilisevän joen yli kuulostaa hurjalta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, meitä kyllä rauhoiteltiin ettei ne krokotiilit tykkää tästä kohdasta jokea, koska virtaus on niin kova. :P

   Delete
 2. Aijai, nyt kyllä vautsi vau.
  Ollaan suunniteltu, että mikä olisi se kohde mihin sitten Ugandan lomalle mentäis koko sakki ja Jinha ollut yksi ehoton kohde.
  Voitko yhtään avata hintoja, että minkämoisissa summissa esim. tämä paikka on. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köhöm, köhöm, tuollahan se luki. Hyvä minä!

   Delete
  2. Kannattaa kysyä spostilla hintaa, meillä ei pitänyt nettisivujen hinnat ilmeisesti paikkaansa, vaan päästiin halvemmalla.

   Delete